dilluns, 4 d’abril del 2016

El disseny del meu blog

El disseny del meu blog. El disseny del meu blog, com podeu veure, ha canviat una mica en els darrers dies. D'un fons amb colors molt vius, com per exemple el vermell, el blau o el taronja, a un més senzill, tant pel que fa a la dinámica com pels colors que té. Això és degut a que em semblava més còmode a l'hora de llegir els posts un fons on predominés més el blanc i que no tingues massa dibuixos. Amb l'altre fons em donava la sensació que el blog estava massa carregat mentre que ara ho veig tot més clar, fresc i còmode per la vista, que és per on entra tota la informació.

A més a més, he decidit cambiar el color predominant del blog que hi havia abans, el vermell, per un lila i un blau fosc. La veritat és que sóc molt fan d'aquest color, el lila, tant si és fluix com si és fosc, i veient que amb l'imatge de fons feia bona sintonía, he decidit afegir-ho com el color principal del blog.

Allò que no ha canviat és l'estructura del blog, és a dir, les tres columnes principals que formen el blog: la primera, destinada pels gadgets; la segona, on es poden visualitzar per ordre cronològic totes les entrades que vaig publicant; i la tercera, on es troben més gadgets i apartats interessants del blog. Totes tres columnes, però, tenen un color de fons diferent al que tenien abans (abans era vermell, ara és lila, excepte el del mig) i, en conseqüència, el color de text de les columnes laterals també ha canviat per blanc i lila fluix.

Pel que fa la lletra, la del títol continua essent Coming Soon en negreta i de mida 42px, mentre que la de la descripció del blog l'he canviada per Pacifico a la mida 21px. També, he modificat el tipus i la mida de la lletra del text que hi ha a les pestanyes (Neucha, 17px). 

Hem fa molta il·lusió inaugurar amb vosaltres el nou apartat del blog: Vídeos destacados sobre educación. En aquest apartat, com podeu veure, afegiré tots els vídeos, documentals i películes que trobi interessants i que, sobretot, tinguin referència a l'educació. Considero que és un apartat molt important ja que sempre va bé documentar-se a través de vídeos i, a més a més, sembla que mitjançant aquests la informació s'assimila millor. Tot i així, necessitaré la vostra ajuda i és per això que si teniu alguna recomanació d'un vídeo que us hagi agradat i que tingui a veure amb l'àmbit educatiu, no dubteu en deixar-me l'enllaç en un comentari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada