divendres, 1 d’abril del 2016

From desert to green





Imatge de la pàgina d'inici del motor de cerca Ecosia

From desert to green. Deixant temporalment els posts sobre les diferents unitats didàctiques, avui us volia presentar un projecte molt interessant anomenat Ecosia. Ecosia és un motor de cerca d'Internet molt enginyós que planta arbres. És a dir, es tracta d'un programa de cerca que treballa conjuntament amb Bing i Yahoo amb l'objectiu de donar el 80% dels ingresos que rep per publicitat a un programa de plantació d'arbres a Brasil. 

Segons l'enciclopedia Wikipedia, "su actual beneficiario, (The Nature Conservancy), gestiona el programa www.plantabillion.org, una campaña de reforestación del Bosque Atlántico brasileño (Atlantic Forest) que tiene el objetivo de plantar mil millones de árboles antes del 2025. Ecosia GmbH tiene su sede en Berlín, Alemania, y cuenta con un equipo que oscila entre siete y trece miembros".

Així, cada vegada que a Internet utilitzis el buscador d'Ecosia per cercar, ajudarás a augmentar els ingressos per publicitat amb les teves cerques i, per tant, col·laborarás amb la plantació d'arbres al desert de Burkina Faso, a Brasil.

Desert de Burkina Faso, Brasil. Font: usc-canada.org 

Amb Ecosia podem fomentar l'interés dels nens pel respecte al medi ambient i l'entorn natural dins el món on viuen. És una oportunitat molt interessant per a ensenyar-los tot allò que estan patint alguns llocs dels nostre planeta per culpa del canvi climàtic i l'escalfament global, i com podem aturar aquestes desgràcies i fer d'aquest món un lloc millor.

Que us sembla? Jo ja l'utilitzo sempre i, per això, l'he establert com el meu navegador preterminat, i vosaltres? Animeu-vos i participeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada