dijous, 18 de febrer del 2016

Les competències digitals dels docents

L'aula digital segons Digital-text. Foto de: www.afeducat.com

Un dels reptes més importants per un mestre del segle XXI és ser tot un alfabet digital. La societat d'avui día es troba immersa en un món on saber utilitzar les noves tecnologíes és una de les necessitats més importants. D'alguna manera, els avenços digitals s'han "apoderat" de les nostres vides, gairebé sempre per facilitar-nos-les. És per això que si estem vivint en una societat tan avançada com la nostra, hem d'ajudar als nouvinguts a que sàpiguen utilitzar, de la mateixa forma que nosaltres, els aparells digitals. Però per això primer ens hem d'assegurar que els propis mestres siguin capaços d'introduïr dins l'àmbit educatiu les noves tecnologíes i que puguin transmetre els seus coneixements als més petits fent ús de les TIC.

A continuació compartiré amb vosaltres unas sèrie de referents en línia que considero que són importants i de gran interés sobretot per als mestres ja que parlen sobre les competències digitals que els professors de la nostra societat actual hauríen de tenir.

Enllaços:





2 comentaris:

  1. Està molt bé el post i els enllaços.... i si afegeixes un apartat de recursos per anar-hi posant aquells que et semblin més interessants?

    ResponElimina
  2. Està molt bé el post i els enllaços.... i si afegeixes un apartat de recursos per anar-hi posant aquells que et semblin més interessants?

    ResponElimina